Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo Alvarez favoriet in boks klassieker tegen Callum Smith

Canelo Alvarez favoriet in boks klassieker tegen Callum Smith

Canelo Alvarez favoriet in boks klassieker tegen Callum Smith

Canelo Alvarez wordt aangemerkt als de favoriet in zijn wedstrijd tegen Callum Smith. De bookmakers gaven vandaag de wedkansen vrije voor het gevecht op 19 december.

Nu Alvarez vs. Smith officieel is. Waren de bookmakers er snel bij om de weddenschappen voor deze lucratieve bokswedstrijd vrij te geven. En concluderen dat de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez de clash met Callum Smith gaat winnen.

Top afsluiter

Alvarez en Smith zullen strijden om het WBA en Ring Super-Middleweight Championship. Een betere afsluiter van 2020 konden de boks fans en gokkers zich niet wensen.

Wie slim inzet kan zomaar eens met flink wat geld naar huis gaan. Alvarez opende als favoriet -500, wat betekent dat een weddenschap van $ 500 je $ 100 zou opleveren als hij wint.

Inzetten maar

Smith opende ondertussen als een underdog van +395. Dat betekent dat een weddenschap van $ 100 je $ 395 zou opleveren als hij zegeviert.

Het gevecht tussen Alvarez en Smith werd vandaag officieel aangekondigd. En zal plaatsvinden op 19 december op een geheime locatie. De wedstrijd wordt live uitgezonden via online streamingdienst DAZN.

Bekijk ook

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page