Alvarez vecht tegen Smith voor de WBA super middengewicht titel Boks Nieuws
Boks Nieuws

Alvarez vecht tegen Smith voor de WBA super middengewicht titel

Alvarez vecht tegen Smith voor de WBA super middengewicht titel
Alvarez vecht tegen Smith voor de WBA super middengewicht titel

Canelo Alvarez zal dan toch nog te zien zijn in 2020. Na stevige onderhandelingen. Zal de Mexicaan de Engelsman Callum Smith treffen.

De Mexicaan Saul 'Canelo' Alvarez zal volgende maand tegen Callum Smith vechten. Op een nog te bevestigen locatie in de Verenigde Staten. De WBA-wereldtitel super-middengewicht staat op het spel.

"Ik keer op 19 december terug naar de ring om Callum Smith te ontmoeten", zei Alvarez op sociale media. Alvarez is wereldkampioen geweest in vier gewichtsklassen. Recentelijk startte de bokskoning een rechtszaak waar hij 280 miljoen eist. De zaak tegen DAZN en Golden Boy de promotor van Alvarez loopt nog.

Nieky Holzken

Smith, 30, won de titel van landgenoot George Groves in Saoedi-Arabië in september 2018 en blijft ongeslagen in 27 gevechten. De Nederlandse topkickbokser Nieky Holzken stond in februari 2018 tegenover de Brit.

Dit resulteerde in een verlies voor de Nederlander. Die er niet in slaagde om de World Boxing Super Series: super-middleweight semi-final door te komen. Holzken toonde lef door als late vervanger het toernooi binnen te stappen destijds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws