'Bullshit excuus'! Bokslegende Pacquiao onder vuur na verliezen wedstrijd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Bullshit excuus’! Bokslegende Pacquiao onder vuur na verliezen wedstrijd

‘Bullshit excuus’! Bokslegende Pacquiao onder vuur na verliezen wedstrijd

'Bullshit excuus'! Bokslegende Pacquiao onder vuur na verliezen wedstrijd

Michael Bisping, voormalig UFC knokker heeft geen goed woord over voor bokslegende Manny Pacquiao voor het maken van excuses na verlies tegen Yordenis Ugas afgelopen weekend. ‘Het lijkt erop dat tegenwoordig sommigen mans genoeg zijn om te vechten, maar niet man genoeg om het resultaat te accepteren’.

Na de tegenslag afgelopen weekend suggereerde Pacquiao dat Yordenis Ugas een van de gemakkelijkste tegenstanders van zijn carrière was. En dat hij het gevecht zou hebben gewonnen als zijn benen niet de oorzaak waren van het verlies.

Kom op man

,,In mijn hele carrière was Ugas een van de makkelijkste tegenstanders. Hij had maar één stijl en ik had gemakkelijk weg moeten kunnen gaan … Je hebt gezien hoe ik eerder in mijn gevechten ben gegaan. Ik kon me niet bewegen in dit gevecht. Mijn benen stopten gewoon”, twitterde Pacquiao.

Dit viel niet goed bij voormalig UFC-middengewicht kampioen Bisping die zelf grote successen boekte maar ook verliezen voor zijn kiezen kreeg. Hij reageerde dan ook op de bokslegende.

,,Wat dacht je van als vechters verliezen deze nemen, zeg maar fair play, de betere man won. Het lijkt erop dat tegenwoordig sommigen mans genoeg zijn om te vechten, maar niet mans genoeg om het resultaat te accepteren”, aldus Bisping. ,,Accepteren, beoordelen, verbeteren, beter doen. Ontkenning is nooit de weg vooruit.”

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page