Einde carrière Pacquiao? Ugas verslaat bokslegende Boks Nieuws
Boks Nieuws

Einde carrière Pacquiao? Ugas verslaat bokslegende

Einde carrière Pacquiao? Ugas verslaat bokslegende

Manny Pacquiao bokste afgelopen nacht tegen Yordenis Ugas uit Cuba om het WBA-weltergewicht kampioenschap in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Pacquiao liep tegen een verlies aan tegen de Cubaan.

Veel tijd om zich voor te bereiden op de bokswedstrijd had Ugas niet, slechts 11 dagen gelden werd bekend dat hij tegen Pacquiao zou boksen als vervanger voor Errol Spence Jr. Laatstgenoemde liep een handblessure op en zegde af.

Profrecord

Ugas verdedigde zijn WBA-titel "super" weltergewicht met een unanieme overwinning (115-113, 116-112, 116-112) op Pacquiao. De 35-jarige Cubaan verhoogt zijn profrecord naar 26 overwinningen en 4 verliezen.

Pacquiao zei achteraf dat hij moeite had met bewegen in de ring vanwege stijve benen. De 42-jarige ontweek vragen of dit het laatste gevecht van zijn legendarische carrière was.

"Ik weet het niet. Ik weet het niet. Laat me ontspannen en dan een beslissing nemen", zei Pacquiao, volgens Mike Coppinger van ESPN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws