Bokswereld in shock na monster KO: 'Niet te geloven' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswereld in shock na monster KO: 'Niet te geloven'

Bokswereld in shock na monster KO: 'Niet te geloven'

Lucas "Big Daddy" Browne heeft de bokswereld verbluft op de undercard van George Kambosos Jr's gevecht met Devin Haney. Met een daverende knock-out versloeg Browne versloeg Fa binnen twee minuten in Melbourne gistermiddag.

De Australiër, die ooit de WBA-zwaargewicht titel won om deze te verliezen nadat hij positief had getest op doping, sloopte Fa met een paar verpletterende rechterstoten. Om een ​​TKO in de eerste ronde te scoren in het Marvel Stadium in Melbourne.

Browne gooide er een grote bovenhandse rechtse uit die Fa halverwege de openingsronde liet vallen en in grote problemen bracht. Fa slaagde erin om weer overeind te komen en probeerde de ronde uit te rijden en zich weer te oriënteren, maar er was veel te veel tijd over.

Niet te geloven

Browne ving Fa op in een hoek en raakte hem met een ander rechtse dat op de achterkant van het hoofd van zijn tegenstander leek te landen. Scheidsrechter Jeffrey Eddy noemde het geen overtreding. In plaats daarvan laste hij snel het gevecht af om Browne de TKO-overwinning te bezorgen na slechts 1:58 in de eerste ronde.

Sommige commentatoren vroegen zich af of Eddy Fa had moeten laten doorgaan na de eerste knockdown. ,,Ik denk dat hij weg is. Hij zit in allerlei problemen. Hij moet het stoppen, denk ik. Hij is klaar", zei de Australische Barry Michael. ,,Hij komt hier absoluut niet doorheen. Buitengewone taferelen hier, ik kan het niet geloven. Eén rechte en het is voorbij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws