Dillian Whyte verdedigt zijn WBC Silver Zwaargewicht titel tegen Lucas Browne Nieuws
Nieuws

Dillian Whyte verdedigt zijn WBC Silver Zwaargewicht titel tegen Lucas Browne

Dillian Whyte verdedigt zijn WBC Silver Zwaargewicht titel tegen Lucas Browne

The O2 in Londen op 24 maart is het toneel van een zware match die live te zien is op Sky Sports.

Whyte jaagt op de World Honours nadat hij de titel in zijn laatste uitje in Cardiff in december tegen Robert Helenius veroverde, en de 29-jarige plaatst zijn nummer één ranglijst in de WBC op het spel tegen uitdager Browne. De Britse zwaargewicht Dillian Whyte is ervan overtuigd dat tegenstander Lucas Browne zal laten lijden wanneer het paar op 24 maart in Londen bijeenkomt.

Dillian Whyte verdedigt zijn WBC Silver Zwaargewicht titel tegen Lucas Browne

Einde maken aan lopende vete

Brixton's Whyte (22-1, 16 KOs) zal worden geconfronteerd met de voormalige WBA-wereldkampioenschappen zwaargewicht Browne (25-0, 22 KOs) in The O2 en met de beledigingen die al over en weer gingen, is een leuke opbouw in het vooruitzicht. 'The Body Snatcher' is op zoek naar WBC-koning Deontay Wilder, met als uiteindelijk doel de titel te behalen en een grote eenwording te bewerkstelligen met de oude vijand Anthony Joshua. Whyte weet dat hij een einde moet maken aan zijn bittere online vete met Browne in stijl in Greenwich.

Browne moet slapen

Whyte zei tegen ESPN: "Hij noemde me een 'orang-oetan' op Twitter en daar gaat hij voor betalen. Ik ga dit 'racistische' spel niet spelen, maar als je je op zo'n manier wilt gedragen, zal ik je zo behandelen dus wees een klootzak en ik zal je behandelen als een klootzak. "Browne is een bullebak, ik heb mijn hele leven lang een eind gemaakt aan pestkoppen, je kunt aan de manier waarop hij loopt vertellen dat hij een pestkop is en dat hij zal gaan boeten. "Ik verwacht dat hij probeert een stoere bullebak te zijn." Pestkoppen kennen maar één manier, maar soms komen ze opdagen tegen mensen die weigeren gepest te worden. "Browne moet slapen. Het zal zijn alsof hij teveel slaap pillen heeft ingenomen," aldus Whyte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws