Bokswedstrijd sterkste mannen heeft datum en locatie Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd sterkste mannen heeft datum en locatie

Bokswedstrijd sterkste mannen heeft datum en locatie
Bokswedstrijd sterkste mannen heeft datum en locatie

De bokswedstrijd tussen Hafthor Björnsson en Eddie Hall heeft een datum en plaats..

Dagen na het verslaan van het zwaarste deadlift record op aarde, heeft Hafthor Björnsson zich aangemeld om sterke rivaal Eddie Hall te verslaan in een bokswedstrijd.

De twee bruten, die allebei de titel van ‘World’s Strongest Man’ hebben gewonnen, ontmoeten elkaar volgend jaar in een epische botsing in Las Vegas. Het paar onthulde dat ze begonnen zijn met trainen voor wat wordt aangekondigd als ‘De zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis’.

Promotie stunt

Het is officieel. September 2021 in Las Vegas, Nevada, The Mountain vs The Beast. De komende anderhalf jaar van mijn carrière zal uitsluitend aan dit gevecht zijn gewijd, ”zei Björnsson.

"Ik heb de papieren ondertekend en het is officieel kondigde Hall maandag aan. Dank aan Coresportsworld voor de kans! Het is dus even wachten en in de tussen tijd kan er na van alles gebeuren. Het is vaker gebeurd dat dit soort wedstrijden worden afgelast en als promotie middel worden ingezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws