Reus verplettert deadlift record en daagt tegenstander uit voor bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Reus verplettert deadlift record en daagt tegenstander uit voor bokswedstrijd

Reus verplettert deadlift record en daagt tegenstander uit voor bokswedstrijd

The Mountain 'Hafthor Bjornsson' verplettert het deadlift wereldrecord van Eddie Hall, en daagt hem uit voor een bokswedstrijd

Bjornsson, ook bekend van zijn rol als The Mountain op "Game of Thrones", schreef zaterdag geschiedenis door een nieuw wereldrecord neer te zetten in de deadlift op 1.104 pond.

Hiermee brak hij het 2016 record van 1.102 pond die door de Engelse Eddie Hall was behaald. De IJslandse sterke man vestigde het record na twee eerdere herhalingen van 925 en 1.025 pond.

Laten we boksen

"Ik sta hier, lang, voel me goed. Geen blessures. Dus ik ben ook gezond. Ik geloof dat ik vandaag meer had kunnen doen, maar wat heeft het voor zin? "zegt Bjornsson, "Ik ben hier blij mee."

Bjornsson daagde Hall meteen uit voor bokswedstrijd. De reus van 2.05 meter heeft eerder op een bokswedstrijd met Hall aangestuurd. In het verleden sparde Bjornsson met UFC-ster Conor McGregor. Of Hall ingaat op de uitdaging is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws