Boksen: Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad Nieuws
Nieuws

Boksen: Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad

Boksen: Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad
Boksen: Hughie Fury snel klaar met Chris Norrad

Hughie Fury kwam zaterdagavond terug met een zeer gemakkelijke overwinning op Chris Norrad.

De boksfans in Manchester zagen Fury Norrad verslaan op 1:51 van de tweede ronde. Fury (22-2, 12 KO), hoefde niet echt zijn best te doen om de Canadees Norrad te verslaan. Vanaf de aankondiging dat de twee elkaar zouden treffen was al duidelijk dat Fury de overhand zou hebben.

Zo geschiedde een relaxed boksende Fury die het slim leek te spelen maakte zijn punten. Norrad (17-1, 8 KO) hield ongeveer zo goed stand als kon worden verwacht. Fury deelde een aantal degelijke body shots uit en in de tweede ronde plaatste hij een strak uitgevoerd rechterhoek tegen het hoofd van Norrad.

ZIE OOK >> Tyson Fury krijgt hulp van Nederlandse kickbokser

Fury zei na het gevecht, "ik bokste een paar rondjes tegen een totaal overgewaardeerde tegenstander." Op zijn 24ste heeft hij veel tijd in zijn carrière, maar zaterdag bracht niet veel nieuws. Hughie versloeg tegenstanders van dit vaardigheidsniveau zes jaar geleden al, om eerlijk te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws