Bokslegende Manny Pacquiao start met trainingen voor gevecht Nieuws
Nieuws

Bokslegende Manny Pacquiao start met trainingen voor gevecht

Bokslegende Manny Pacquiao start met trainingen voor gevecht
Bokslegende Manny Pacquiao start met trainingen voor gevecht

Manny Pacquiao begint weer met trainen terwijl Floyd Mayweather zijn pensioen aankondigde.

Topbokser Manny Pacquiao is weer in training nadat Floyd Mayweather een tweede match de rug toekeerde. Pacquiao werd thuis in de Filippijnen gezien in een video die deze week door World Boxing News werd verkregen.

Pacquiao neemt voorlopige maatregelen om volledig fit te worden en ziet er altijd in vorm uit, ongeacht de tijd van het jaar. Maar de senator heeft het de afgelopen maanden druk gehad met het helpen van zijn land na de coronaviruscrisis. Het verdedigen van zijn WBA-weltergewichttitel, die hij afgelopen juli van Keith Thurman overnam, was verre van zijn gedachten.

Tegenstanders zat

Nu, slechts enkele dagen nadat Mayweather een geruchten rematch uitsluit, is Pacquiao begonnen met werken voor zijn volgende uitdaging. Wie zal dat zijn? Er zijn verschillende namen. De divisie van 147 pond zit boordevol talent. Errol Spence Jr. heeft momenteel de IBF en WBC titels en zou een uitstekende keuze zijn voor een gevecht.

Terwijl Terence Crawford en Mikey Garcia allebei hun interesse hebben uitgesproken in een clash met Pacquiao. Ten slotte zou Amir Khan een buitenkans kunnen zijn nadat hij WBN vorige maand over zijn interesse had geïnformeerd. Een man die zeker niet op het menu staat, lijkt Mayweather.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws