Bokslegende Manny Pacquiao in gesprek voor titelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende Manny Pacquiao in gesprek voor titelgevecht

Bokslegende Manny Pacquiao in gesprek voor titelgevecht

Photo by Macau Photo Agency on Unsplash

Het heeft er alle schijn van dat bokslegende Manny Pacquiao dit jaar nog een titelgevecht aan gaat. De 41-jarige Pacquiao zal naar verluidt Terence Crawford treffen.

Het management van Pacquiao meldt dat er verregaande gesprekken zijn om Terence Crawford dit jaar in Bahrein te ontmoeten in een titelstrijd. Pacquiao”s promotor Bob Arum zegt dat het gevecht dit jaar zou kunnen plaatsvinden, met Bahrein als een waarschijnlijke locatie.

Winstmarge voortzetten

Na Kieth Thurman zijn eerste verlies ooit te hebben overhandigd, wil Manny Pacquiao hetzelfde doen met Terence Crawford. Pacquiao, 41, heeft momenteel de WBA super weltergewicht titel in bezit en won deze na Keith Thurman’s eerste verlies ooit in juli vorig jaar.

Crawford werd de onbetwiste lichtgewichtkampioen in 2017 voordat hij een jaar later de WBO-weltergewicht titel claimde. Hij jaagt op een gevecht tegen Pacquiao of WBC en IBF weltergewicht koning Errol Spence Jr.

Schandaal

Spence werkt zich terug na een auto-ongeluk. De Amerikaan crashte in zijn Ferrari, hoewel hij op de een of andere manier ongedeerd naar buiten kwam. Maar werd vervolgd voor rijden onder invloed.

In gesprek met iFL TV zei Arum: “We hopen dit jaar via onze vrienden bij MTK Terence Crawford en Manny Pacquiao in actie te zien.

Meer kansen

“We voeren serieuze gesprekken met Bahrein en voeren daar grote gevechten uit.” Praten over de kansen dat het Midden-Oosten het supergevecht organiseert, ” voegde Arum toe.

“Laten we eens kijken wat er gebeurt. Iedereen wil deze evenementen doen totdat het tijd is om het geld neer te tellen. ‘Maar ik denk dat we met Bahrein een goede kans hebben om het voor elkaar te krijgen.”

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page