Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegende biedt UFC-ster Conor McGregor zijn hulp aan

Bokslegende biedt UFC-ster Conor McGregor zijn hulp aan

Bokslegende biedt UFC-ster Conor McGregor zijn hulp aan

Conor McGregor kan rekenen op veel steun als hij later dit jaar de bokshandschoenen weer aantrekt. Diverse experts hebben hun hulp al aangeboden. Nu biedt bokslegende Evander Holyfield aan de Ier voor te bereiden.

Om advies hoeft Conor McGregor straks niet verlegen te zitten. Evander Holyfield biedt zijn hulp aan voor het gevecht met Manny Pacquiao later dit jaar. McGregor en Pacquiao maakten vorig jaar bekend dat ze gesprekken hadden gevoerd over een boksgevecht, maar dit moet nog worden bevestigd.

McGregor voerde vorig jaar gesprekken met de wereldkampioen in acht divisies, waarbij beide heren hun interesse bevestigden. De Ier heeft sindsdien besloten terug te keren naar de UFC en zal het 23 januari opnemen tegen Dustin Poirier.

Alleen advies

Holyfield, die op 58-jarige leeftijd in gesprek is over een comeback-gevecht tegen Mike Tyson, is bereid McGregor bij te staan. ,,Het punt is dat ik geen ‘coach’ ben. Ik kan hem goed advies geven dus pads vasthouden zal ik niet doen. Maar ik kan hem wel vertellen hoe het gevecht aan te gaan”, zegt Holyfield.

“Dus het is net als Mayweather, hij weet niet hoe hij de pads moet vasthouden zoals coaches dat doen. Maar hij was een goede vechter”, aldus de bokslegende. McGregor heeft al bijna een jaar niet meer gevochten sinds zijn 40 seconden durende vernietiging van Donald Cerrone.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page