Bokskoning Canelo Alvarez 27 februari opnieuw in actie Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskoning Canelo Alvarez 27 februari opnieuw in actie

Bokskoning Canelo Alvarez 27 februari opnieuw in actie

Canelo 'Saul' Alvarez moet het opnemen tegen Avni Yildirim op 27 februari, in de hoop op nog twee gevechten in 2021.

Boksfans hoeven niet lang te wachten op het volgende gevecht van Canelo Alvarez. De WBC en WBA super middengewicht kampioen zal het opnemen tegen WBC verplichte uitdager Avni Yildirim op 27 februari, vertelde zijn manager en trainer Eddy Reynoso aan de Los Angeles Times.

Hoewel de Times ook meldde dat het gevecht zal plaatsvinden in de geboorteplaats van Alvarez in Guadalajara, Mexico, tweette Reynoso later een verduidelijking dat de locatie nog niet is bepaald.

Meer wereldtitels

Alvarez heeft recentelijk een dominante overwinning behaald op Callum Smith om de super middengewicht titels te verenigen, door Smith's WBA (Super) titel en de vacante WBC-titel te pakken.

Mocht Alvarez winnen en ongedeerd blijven, dan liggen er nog een tweetal gevechten op de plan voor de Mexicaan. Mogelijke tegenstanders zijn naar verluidt WBO-kampioen Billy Joe Saunders, IBC-kampioen Caleb Plant en Gennadiy Golovkin, die in gewicht omhoog zou moeten om de trilogie te laten gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws