Canelo Alvarez pakt nog een wereldtitel met verslaan Callum Smith (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo Alvarez pakt nog een wereldtitel met verslaan Callum Smith (video)

Canelo Alvarez pakt nog een wereldtitel met verslaan Callum Smith (video)

Canelo Alvarez pakt vierde wereldtitel tegen Callum Smith (video)

Canelo ‘Saul’ Alvarez heeft nog een wereldtitel te pakken. De Mexicaan versloeg in een verhitte 12 ronden wedstrijd de Brit Callum Smith.

Met de winst op Callum Smith voegt Canelo Alvarez een vierde wereldtitel toe aan zijn palmares. De Brit werd overklast door Canelo Alvarez, die via een ruime beslissing naar de overwinning rolde.

Lekker boksen

De 30-jarige Alvarez, die niet meer had gevochten sinds november 2019 toen hij een wereldtitel won van Sergey Kovalev. Had het vrijwel helemaal naar zijn zin en strafte Smith gedurende het gevecht. 

Smith had zijn momenten, maar gebruikte te vaak zijn extreme lengte niet als voordeel. De Brit slaagde er niet in omCanlo van zich af te houden. In plaats daarvan vond Canelo het relatief gemakkelijk om druk uit te oefenen.

Gevecht met GGG 

Op de vraag naar een mogelijk derde gevecht tegen Gennadiy Golovkin in 2021. Deed Canelo geen enkele toezegging. Golovkin vocht en won vrijdagavond in Florida. Wel houd Canelo de deur op een kier.

Canelo (54-1-2, 36 KO) won met brede scores van 117-111, 119-109 en 119-109. De Mexicaan voegde de WBC & WBA super middengewicht titels toe aan zijn verzameling. En is de  WBC middengewicht-titelhouder.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page