Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak

Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak

Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak

Een van de meest bekende bokskampioenen de Mexicaan Canelo Alvarez heeft zijn contract van 365 miljoen naast zich neergelegd.

Alvarez tekende een contract met uitzend streamingdienst DAZN voor het miljoen bedrag. Echter kwam dit niet tot wasdom en is hij nu een zogenaamde ‘free agent’ en kan gaan en staan waar hij wil. Manager van Alvarez en levenslange vertrouweling Eddy Reynoso maakte de nieuwe status van de bokser vandaag bekend via sociale media.

Vrij om te gaan

“In mijn rol als manager en coach van Saul ‘Canelo’ Alvarez sta ik mezelf toe om te communiceren met de boksgemeenschap en met al onze fans, dat vanaf vandaag, 6 november, ‘Canelo’ een free agent wordt, dus we zijn er klaar voor om zijn bokscarrière voort te zetten, ”zei Reynoso.

“Al die tijd hebben we hard gewerkt in de sportschool met veel verantwoordelijkheid en discipline, om in uitstekende fysieke conditie te zijn en klaar om te vechten dit jaar nog en dat zal zo zijn! We zullen zeer binnenkort een datum, rivaal en plaats aankondigen, en we zullen sterker dan ooit terugkeren om te blijven groeien en te laten zien dat Mexicaans boksen het beste is.”

Klacht

Op 8 september klaagde Alvarez promotor Golden Boy en DAZN voor de rechter wegens contractbreuk en fraude met het oog op schadevergoeding van ten minste $ 280 miljoen. Alvarez beweerde in de klacht dat hem gegarandeerde betalingen werden geweigerd.

Ook zou hij inkomstenderving hebben geleden als gevolg van het niet vechten sinds november vorig jaar, toen hij Sergey Kovalev knock-out sloeg in de 11e ronde om de WBO-titel licht zwaargewicht te winnen. De 365 miljoen werd hem gegarandeerd voor een aantal gevechten die niet kwamen.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page