Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak

Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak
Bokskampioen gooit contract van 365 miljoen in de prullenbak

Een van de meest bekende bokskampioenen de Mexicaan Canelo Alvarez heeft zijn contract van 365 miljoen naast zich neergelegd.

Alvarez tekende een contract met uitzend streamingdienst DAZN voor het miljoen bedrag. Echter kwam dit niet tot wasdom en is hij nu een zogenaamde 'free agent' en kan gaan en staan waar hij wil. Manager van Alvarez en levenslange vertrouweling Eddy Reynoso maakte de nieuwe status van de bokser vandaag bekend via sociale media.

Vrij om te gaan

“In mijn rol als manager en coach van Saul 'Canelo' Alvarez sta ik mezelf toe om te communiceren met de boksgemeenschap en met al onze fans, dat vanaf vandaag, 6 november, 'Canelo' een free agent wordt, dus we zijn er klaar voor om zijn bokscarrière voort te zetten, ”zei Reynoso.

“Al die tijd hebben we hard gewerkt in de sportschool met veel verantwoordelijkheid en discipline, om in uitstekende fysieke conditie te zijn en klaar om te vechten dit jaar nog en dat zal zo zijn! We zullen zeer binnenkort een datum, rivaal en plaats aankondigen, en we zullen sterker dan ooit terugkeren om te blijven groeien en te laten zien dat Mexicaans boksen het beste is."

Klacht

Op 8 september klaagde Alvarez promotor Golden Boy en DAZN voor de rechter wegens contractbreuk en fraude met het oog op schadevergoeding van ten minste $ 280 miljoen. Alvarez beweerde in de klacht dat hem gegarandeerde betalingen werden geweigerd.

Ook zou hij inkomstenderving hebben geleden als gevolg van het niet vechten sinds november vorig jaar, toen hij Sergey Kovalev knock-out sloeg in de 11e ronde om de WBO-titel licht zwaargewicht te winnen. De 365 miljoen werd hem gegarandeerd voor een aantal gevechten die niet kwamen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws