280 MILJOEN: Bokser Canelo Alvarez start mega rechtszaak Boks Nieuws
Boks Nieuws

280 MILJOEN: Bokser Canelo Alvarez start mega rechtszaak

280 MILJOEN: Bokser Canelo Alvarez start mega rechtszaak
280 MILJOEN: Bokser Canelo Alvarez start mega rechtszaak

Bokslegende Canelo Alvarez is een mega rechtszaak gestart tegen promotor Oscar de La Hoya en streamingdienst DAZN.

Canelo Alvarez, is het zat, hij is een rechtszaak gestart tegen zijn promotor tegen zijn promotor, Oscar De La Hoya van Golden Boy Promotions en de streamingdienst DAZN. Hij claimt $ 280 miljoen schade omdat afspraken niet worden nagekomen.

Alvarez tekende in oktober 2018 een deal van 10 gevechten, ter waarde van $ 350 miljoen met DAZN. Maar heeft er slecht twee op de rol staan. Hij staat op gespannen voet met zijn promotor en het streamingplatform over betaling van zijn gegarandeerde $ 35 miljoen per gevecht.

Voor de fans

Door de coronapandemie vallen veel events uit ook die aan Canelo zijn toegezegd staan onder druk. Onder de aanklacht die Canelo indiende staat contractbreuk omschreven." Ik ben pond-voor-pond nr. 1 in de wereld", zei Alvarez in een verklaring aan The Athletic.

"Ik ben niet bang voor een tegenstander in de ring, en ik laat me niet uit de ring houden door mislukkingen van mijn streamingdienst of promotors. Ik heb de rechtszaak aangespannen zodat ik weer kan boksen en mijn fans de show kan geven die ze verdienen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws