Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser Kubrat Pulev veroorzaakt rel met vrouwelijk journalist

Bokser Kubrat Pulev veroorzaakt rel met vrouwelijk journalist

Zwaargewicht bokser Kubrat Pulev kreeg nogal wat commentaar op sociale media voor het zoenen van een vrouwelijke verslaggever.

Het ongelukkige voorval gebeurde aan het einde van een interview na zijn zevende ronde knock-out overwinning op Bogdan Dinu (18-2, 14 KOs) afgelopen zaterdagavond in Costa Mesa, Californië.

Pulev, 37, verraste de vrouwelijke verslaggever door haar op de lippen te kussen net toen het interview eindigde afgelopen zaterdag. De verslaggever vroeg Pulev naar een toekomstig mogelijk gevecht met collega Top Rank boksen zwaargewicht Tyson Fury.

Hartelijk bedankt

Momenten nadat Pulev de verslaggever liet weten dat hij geïnteresseerd is in het vechten tegen Fury, kuste hij haar op de mond. De verslaggeefster leek beschaamd na de kus en zie in een schrik reactie: “Oke, dank je. Jezus Christus. “

Het leek er niet op dat Pulev de verslaggever om toestemming vroeg om haar te kussen toen het interview eindigde. De verslaggever leek aardig overstuur te zijn over de kus, maar ze deed er verder niet moeilijk over.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page