Boksen: Wilder wijst gevecht met Joshua af, liever een rematch tegen Fury - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Wilder wijst gevecht met Joshua af, liever een rematch tegen Fury

Boksen: Wilder wijst gevecht met Joshua af, liever een rematch tegen Fury

Bokser Anthony Joshua over Tyson en Wilder: 'jullie zijn stukken stront

Anthony Joshua kan een gevecht met ongeslagen WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder voorlopig wel vergeten, omdat de Amerikaanse knock-out koning een rematch wil tegen Tyson Fury.

Om de controverse over hun wedstrijd (eerder deze maand) op 1 december, die in een onbeslist eindigde op te heffen, wil Wilder snel weer tegen Fury de ring in.

Joshua had gehoopt om op 13 april 2019 tegenover de Amerikaan de kunnen boksen. Wilder zegt dat het “dom” zou zijn om uit eerst tegen IBF / WBA / WBO-kampioen Joshua (22-0, 21 KOs) te vechten in het Wembley Stadion in Londen in april.

Alles of niks

Joshua wil een gevecht met Wilder om te proberen zijn WBC-titel te ontnemen en deze toe te voegen aan zijn verzameling zwaargewicht titels die hij de afgelopen twee jaar heeft verzameld. De World Boxing Council-titel is het laatste stukje van de puzzel dat Joshua nodig heeft om de absolute kampioen te zijn.

LEES OOK: Fury vs Wilder eindigt in een onbeslist

Joshua dringt erop aan dat hij de WBC-titel van Wilder op de een of andere manier in handen krijgt. Echter, echter met Wilder die niet geïnteresseerd in een gevecht met Joshua, zal AJ moeten chillen en tevreden zijn met Dillian Whyte (25-1, 18 KOs) in een rematch op 13 april in het Wembley Stadion.

Het is geld dat telt

De enige manier waarop Joshua en bokspromotor Hearn, Wilder zover krijgen dat hij akkoord gaat met een gevecht op 13 april, is als ze hem de 50% aanbieden waar hij om heeft gevraagd, wat ze hem natuurlijk nooit zullen geven. Als zodanig is Joshua op weg naar een rematch met Whyte op 13 april.

Bekijk ook

Bokslegende George Foreman: Hierdoor ging ik niet knock-out

George Foreman heeft onthuld hoe hij ervoor zorgde, dat hij tijdens het tweede deel van ...

DOODZONDE: MMA-vechter let niet op en wordt gesloopt (video)

FOR AS LONG AS IT LASTED: FIREWORKS. 🤯🇳🇬 Kennedy Nzechukwu caught him slipping with the ...

Zo houdt Rico Verhoeven gedwongen het hoofd boven water

Rico Verhoeven is naast wereldkampioen kickboksen ook een succesvol zakenman. Om zijn restaurant te redden ...