Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren Nieuws
Nieuws

Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren
Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Zaterdagavond 15 juni staat boksgigant Tyson Fury tegenover Tom Schwarz in het Walkabout, Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

De wedkantoren opende hun odds voor het gevecht van Fury vs Schwarz, de cijfers laten niets aan de verbeelding over, Fury is veruit favoriet in de strijd.

De verhoudingen zijn nu Tyson Fury -3000 tegenover Tom Schwarz +1100. Fury is ongeslagen in zijn profcarrière en is 2-0-1 sinds hij vorig jaar zijn comeback maakte. Zijn laatste gevecht was tegen Deontay Wilder. Schwarz is 24-0 en heeft bijna zijn hele carrière tot nu toe in Duitsland gevochten.

Underdog niet onderschatten

Dus Fury is begrijpelijkerwijs de enorme favoriet voor deze wedstrijd. Ter vergelijking, Wilder was ongeveer -1000 voor zijn laatste gevecht tegen Dominic Breazeale, terwijl Joshua -3000 was tegen Andy Ruiz.

ZIE OOK>> MMA-vechter dood door hersenletsel

Schwarz mag dan wel de underdog zijn voor dit gevecht maar kan zomaar eens voor een verrassing zorgen. Met het gevecht tussen Joshua en Ruiz vers achter ons, is nu de wetenschap dat een underdog niet onderschat moet worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws