Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Tyson Fury verslaat Francesco Pianeta in Belfast

Zaterdagavond 15 juni staat boksgigant Tyson Fury tegenover Tom Schwarz in het Walkabout, Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

De wedkantoren opende hun odds voor het gevecht van Fury vs Schwarz, de cijfers laten niets aan de verbeelding over, Fury is veruit favoriet in de strijd.

De verhoudingen zijn nu Tyson Fury -3000 tegenover Tom Schwarz +1100. Fury is ongeslagen in zijn profcarrière en is 2-0-1 sinds hij vorig jaar zijn comeback maakte. Zijn laatste gevecht was tegen Deontay Wilder. Schwarz is 24-0 en heeft bijna zijn hele carrière tot nu toe in Duitsland gevochten.

Underdog niet onderschatten

Dus Fury is begrijpelijkerwijs de enorme favoriet voor deze wedstrijd. Ter vergelijking, Wilder was ongeveer -1000 voor zijn laatste gevecht tegen Dominic Breazeale, terwijl Joshua -3000 was tegen Andy Ruiz.

ZIE OOK>> MMA-vechter dood door hersenletsel

Schwarz mag dan wel de underdog zijn voor dit gevecht maar kan zomaar eens voor een verrassing zorgen. Met het gevecht tussen Joshua en Ruiz vers achter ons, is nu de wetenschap dat een underdog niet onderschat moet worden.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz