Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Boksen: Tyson Fury groot favoriet bij wedkantoren

Tyson Fury verslaat Francesco Pianeta in Belfast

Zaterdagavond 15 juni staat boksgigant Tyson Fury tegenover Tom Schwarz in het Walkabout, Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

De wedkantoren opende hun odds voor het gevecht van Fury vs Schwarz, de cijfers laten niets aan de verbeelding over, Fury is veruit favoriet in de strijd.

De verhoudingen zijn nu Tyson Fury -3000 tegenover Tom Schwarz +1100. Fury is ongeslagen in zijn profcarrière en is 2-0-1 sinds hij vorig jaar zijn comeback maakte. Zijn laatste gevecht was tegen Deontay Wilder. Schwarz is 24-0 en heeft bijna zijn hele carrière tot nu toe in Duitsland gevochten.

Underdog niet onderschatten

Dus Fury is begrijpelijkerwijs de enorme favoriet voor deze wedstrijd. Ter vergelijking, Wilder was ongeveer -1000 voor zijn laatste gevecht tegen Dominic Breazeale, terwijl Joshua -3000 was tegen Andy Ruiz.

ZIE OOK>> MMA-vechter dood door hersenletsel

Schwarz mag dan wel de underdog zijn voor dit gevecht maar kan zomaar eens voor een verrassing zorgen. Met het gevecht tussen Joshua en Ruiz vers achter ons, is nu de wetenschap dat een underdog niet onderschat moet worden.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.