Boksen: Porter wint behoudt titel, Ugas voelt zich bestolen Nieuws
Nieuws

Boksen: Porter wint behoudt titel, Ugas voelt zich bestolen

Boksen: Porter wint behoudt titel, Ugas voelt zich bestolen

Yordenis Ugas versloeg de kampioen, frustreerde de kampioen en vierde alsof hij de nieuwe kampioen was. Maar kwam als verliezer uit de bus.

Shawn Porter wist zaterdag zijn Weltergewicht titel van de World Boxing Council te behouden door een split decision beslissing. Tegenstander de Cubaan Yordenis Ugas vocht als een leeuw, maar voelt zich bestolen van de winst.

LEES OOK: Floyd Mayweather verpest het boksen

"Er bestaat geen twijfel over, ik ben vannacht beroofd," zei een radeloze Ugas nadat hij uit de ring was gerend tegen Fox. "Na de eerste ronde, heb ik hem opgezocht en het gevecht gedomineerd.”

Laat het nooit aan de jury

Het was de eerste titelverdediging van Porter nadat hij in september de vacante titel van voormalig divisie-kampioen Danny Garcia claimde.

De juryleden scoorde de wedstrijd als volgt 117-111, 116-112 en 115-113 in het voordeel van Porter die nu 30-2-1 is en zijn titel behoudt in het Dignity Health Sports Park in Carson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws