Boksen: Klitschko noemt geruchten over gevecht met Whyte 'Fake News' Nieuws
Nieuws

Boksen: Klitschko noemt geruchten over gevecht met Whyte 'Fake News'

Boksen: Klitschko noemt geruchten over gevecht met Whyte 'Fake News'
Boksen: Klitschko noemt geruchten over gevecht met Whyte 'Fake News'

Wladimir Klitschko beweert dat er geen waarheid zit in de geruchten dat hij zijn pensionering zal beëindigen om met Dillian Whyte op 13 april de boksring in te stappen.

Klitschko noemde berichten over een gevecht met Whyte "nepnieuws" in een gesprek met Chris Mannix van Sports Illustrated, die maandagochtend de informatie onthulde via zijn Twitter-account.

De Oekraïense Klitschko (64-5, 53 KOs), die op 26 maart 42 jaar wordt, ging 17 maanden geleden met pensioen, in plaats van een onmiddellijke rematch tegen Anthony Joshua te doen.

Verliezer

De lang regerende zwaargewicht kampioen verloor een slopende vechtpartij met Joshua en werd uitgeschakeld door een 11e ronde technische knock-out in april 2017.

LEES OOK: Wladimir Klitschko tegen Dillian Whyte

Hun epische ontmoeting trok een menigte van ongeveer 90.000 naar het Wembley Stadion in Londen en won de "Fight of the Year". Prijs van de Boxing Writers Association of America.

Wraak

Het is Joshua, niet Klitschko, die waarschijnlijk op weg is naar een wedstrijd op 13 april tegen Whyte. De uit Jamaica afkomstige, in Londen gevestigde Whyte is de nummer 1 uitdager voor Joshua's WBO-titel en wil niets liever dan een revanche.

Whyte verloor op technisch-knock-out tegen Joshua drie jaar geleden in de O2 Arena in Londen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws