Wladimir Klitschko uit pensioen: 'hij gaat weer boksen' Nieuws
Nieuws

Wladimir Klitschko uit pensioen: 'hij gaat weer boksen'

Wladimir Klitschko uit pensioen: 'hij gaat weer boksen'
Wladimir Klitschko uit pensioen: 'hij gaat weer boksen'

Hij ging eerder met pensioen maar lijkt nu toch terug te willen keren naar het boksen, Wladimir Klitschko. Althans als wij de Britse krant The Sun moeten geloven.

De krant bericht vandaag dat Klitschko terug komt om het in april tegen Dillian Whyte op te nemen in Wembley Stadium. Anthony Joshua heeft de arena geboekt en zal naar verwachting de Amerikaanse bokser Jarrell Miller tegemoet treden.

Maar Steve Bunce beweert dat Joshua waarschijnlijk in Amerika zal vechten, wat betekent dat er een andere bokswedstrijd in zijn plaats moet komen.

Voor de boks fans

En hij voegde er aan toe dat de 42-jarige ex meervoudig kampioen Klitschko, die in 2017 met pensioen ging na een adembenemende nederlaag tegen Joshua, op 13 april zijn handschoenen zou kunnen afstoffen.

Klitschko werd in augustus al sparrend gefilmd, waardoor fans hem opriepen om terug te komen. Misschien krijgen ze dit jaar toch hun zin en zal Klitschko zijn comeback maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws