Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Ex UFC-vechter wil de ring uit vluchten (video)

Boksen: Ex UFC-vechter wil de ring uit vluchten (video)

Voormalig UFC licht zwaargewicht Fabio Maldonado MMA staat bekend om zijn taaiheid, stevige kin en actieve vechtstijl.

Tijdens Matchroom Boxing op zaterdagavond tijdens het DAZN event, stond Maldonado tegenover Michael Hunter, in wat een regelrechte mismatch bleek te zijn.

Maldonado heeft dan wel een achtergrond als professionele bokser, zij het met een niet echt indrukwekkend record, maar dat kwam niet uit de verf.

Vluchten kan niet meer

Hunter (16-1, 12 KOs) is een voormalig cruiserweight met zoals zaterdag bleek een technisch voordeel en snelheid over de zwaardere Maldonado. Het koste hem dan ook slechts twee rondes om Maldonado plat te slaan.

ZIE OOK >> Bokswedstrijd eindigt met brute knock-out

Het werd Maldonado te veel die leek weg te willen vluchten uit de ring, een flinke blamage en zeker niet verwacht door zijn fans.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz