Boksen: Duitser Tom Schwarz tegenstander Tyson Fury Nieuws
Nieuws

Boksen: Duitser Tom Schwarz tegenstander Tyson Fury

Boksen: Duitser Tom Schwarz tegenstander Tyson Fury
Boksen: Duitser Tom Schwarz tegenstander Tyson Fury

ESPN meldt dat een wellichte bron hen verteld heeft dat de Duitse bokser Tom Schwarz de tegenstander van Tyson Fury zal zijn op 15 juni.

Eerder vandaag melden wij dat er zaterdag bekend zou worden gemaakt wie de tegenstander zou zijn voor de Engelsman Fury, het zou een top 5 bokser betreffen. Als locatie werd het Thomas & Mack Center in Las Vegas genoemd maar dit blijkt nog niet zeker.

Top Rank promotions heeft een verzoek ingediend bij de Nevada State Athletic Commission om daar het evenement op te zetten. Er is echter ook een kans, volgens meerdere bronnen, dat het gevecht in het MGM Resorts International-eigendom in Las Vegas, het MGM Grand Garden Arena of het evenementencentrum Mandalay Bay zal plaatsvinden.

De grote onbekende

Schwarz (24-0, 16 KOs), 24, is een onbekende tegenstander zonder een cv om over naar huis te schrijven. Hij heeft al zijn gevechten gevochten in Duitsland, behalve twee die in de Tsjechische Republiek waren, maar hij is ongeslagen en jonger dan Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws