Bokskampioen Tyson Fury de ring in tegen top 5 bokser Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Tyson Fury de ring in tegen top 5 bokser

Bokskampioen Tyson Fury de ring in tegen top 5 bokser
Bokskampioen Tyson Fury de ring in tegen top 5 bokser

De volgende tegenstander van het Engelse boks icoon Tyson Fury, wordt deze zaterdag bekend gemaakt.

Top Rank-promotor Bob Arum zegt dat de tegenstander voor het volgende gevecht van zwaargewicht kampioen boksen Tyson Fury, dit weekend bekend zal worden gemaakt.

In de bokswedstrijd die op 15 juni plaatsvindt in het Thomas & Mack Center in Las Vegas, Nevada, zal Fury te zien zijn tegen een top 5 bokser, meer wil men er op dit moment niet over kwijt.

Spannend moment

Het lijkt een geniale set van Top Rank-baas Bob Arum, dat het nieuws over Fury's volgende gevecht wordt aangekondigd tijdens de Pulev vs Dinu uitzending op ESPN. Er zal een groot aantal boksfans geïnteresseerd om te horen over Fury's volgende gevecht, waardoor de kijkcijfers hoog zullen zijn.

LEES OOK: Canelo Alvarez stelt wereldtitel boksen vacant

De keuze in tegenstanders zijn niet geweldig voor Fury, omdat topkandidaten niet het risico willen lopen hun kans te verliezen voor een wereldtitel gevecht tegen IBF, WBA & WBO zwaargewicht kampioen Anthony Joshua.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws