Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd Nieuws
Nieuws

Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd

Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd
Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd

Dillian Whyte zal Oscar Rivas treffen wanneer hij terugkeert op 20 juli in de O2 Arena in Londen.

Whyte kwam voor het laatst in actie toen hij Dereck Chisora ​​uitschakelde in hun herkansing in december en hoopte Anthony Joshua uit te dagen voor zijn zwaargewicht wereldtitels in april.

Er konden echter geen voorwaarden voor het gevecht worden overeengekomen en Joshua koos in plaats daarvan om naar New York af te reizen voor een nu geannuleerde titel verdediging tegen Jarrell Miller.

Vervanger

Als gevolg hiervan moest Whyte ergens anders zoeken naar een wedstrijd en een waardige tegenstander, deze blijkt nu gevonden te zijn in Rivas die het waarschijnlijk een intrigerende wedstrijd zal maken.

LEES OOK > Joshua vs. Miller afgelast

De Colombiaan vestigde zich op het wereldtoneel met een dramatische laatste ronde KO overwinning op Bryant Jennings in januari en werd vervolgens gekoppeld aan Tyson Fury. Deze staat tegenover Tom Schwarz en dit laat Oscar Rivas vrij om naar Londen te reizen en in de zomer tegen Dillian Whyte te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws