Joshua vs Miller afgelast: Wladimir Klitschko vervanger Nieuws
Nieuws

Joshua vs Miller afgelast: Wladimir Klitschko vervanger

Joshua vs Miller afgelast: Wladimir Klitschko vervanger
Joshua vs Miller afgelast: Wladimir Klitschko vervanger

De bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Jarell Miller lijkt definitief van de baan.

Afgelopen nacht werd bekend dat Miller na een eerdere dopingtest, ook nog eens betrapt is op het middel EPO, zo maakte de VADA die de test uitvoerde bekend. UFC-vechter TJ Dillashaw werd recentelijk ook betrapt op EPO en heeft een lange schorsing aan zijn broek.

Als vervangers voor Miller worden Wladimir Klitschko en Dillian Whyte genoemd. Bokspromotor Eddie Hearn zou gesprekken voeren om met een van de twee tot zaken te gaan komen. Joshua en Mille waren gepland te vechten in Madison Square Garden op 1 juni in New York.

Weer een comeback

Klitschko kondigde recentelijk nog aan open te staan voor een zoveelste comeback naar het boksen. Whyte stuurde afgelopen week een bericht uit dat hij bereid zou zijn om tegen Joshua de ring in te gaan.

LEES OOK > Jarell Miller betrapt op doping

De verwachting is dat op zeer korte termijn bekend wordt tegen wie Joshua op 1 juni aanstaande de ring zal betreden in New York. De Engelsman zette zijn trainingskamp door na het nieuws dat Miller uitviel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws