Boks Nieuws: Gervonta Davis daagt Vasyl Lomachenko uit Nieuws
Nieuws

Boks Nieuws: Gervonta Davis daagt Vasyl Lomachenko uit

Boks Nieuws: Gervonta Davis daagt Vasyl Lomachenko uit
Boks Nieuws: Gervonta Davis daagt Vasyl Lomachenko uit

Er zijn op dit moment niet veel potentiële bokswedstrijden spannender en intrigerend dan Gervonta Davis versus Vasyl Lomachenko.

In een gesprek met TMZ Sports werd Davis gevraagd of hij interesse had om tegen Lomachenko te boksen, zijn antwoord was duidelijk: "Natuurlijk, misschien begin 2020 of zoiets, midden of het einde van 2020. ”

Over een gevecht tussen twee van de grootste namen in het boksen wordt al enkele jaren gesproken. Hoewel velen geloofden dat Davis niet enthousiast was over het gevecht.

Klaar voor de strijd

Op de vraag of hij zich oud genoeg voelt om Lomachenko aan te gaan, verklaarde Davis dat hij oud en volwassen genoeg is om de uitdaging aan te gaan. Toevoegend dat het een gevecht is dat iedereen wil zien.

"Ik denk dat ik oud genoeg ben om de uitdaging aan te gaan, ik denk dat ik voldoende vaardigheden heb. Ik rijp als bokser en als een persoon. Dus ik denk dat het tijd is." Davis riep Loma dan ook op te reageren op zijn uitdaging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws