BOETE: India verliest rechten voor Wereldkampioenschappen Boksen 2021 Nieuws
Nieuws

BOETE: India verliest rechten voor Wereldkampioenschappen Boksen 2021

BOETE: India verliest rechten voor Wereldkampioenschappen Boksen 2021
BOETE: India verliest rechten voor Wereldkampioenschappen Boksen 2021

De Internationale boksbond AIBA heeft India de rechten voor de wereldkampioenschappen 2021 afgenomen.

Dinsdag verloor India de rechten om het AIBA Heren Wereldkampioenschap Boksen te hosten vanwege vertraagde betaling van de hostkosten, wat leidde tot touwtrekken tussen AIBA en BFI (Boxing Federation of India).

Terwijl AIBA de BFI de schuld gaf van een langere betalingsachterstand, die op het punt stond te worden betaald binnen 4 december 2019, beweerde BFI dat de vertraging werd veroorzaakt door problemen met betrekking tot de rekening waar het geld zou moeten worden gestort.

Dikke boete

"Nadat New Delhi niet had voldaan aan zijn verplichtingen om de hostkosten te betalen, zoals vermeld in de voorwaarden van de Host City Agreement, heeft AIBA het contract beëindigd. Daarom zou India een annuleringsboete van $ 500.000 moeten betalen, ”verklaarde een verklaring van AIBA.

AIBA Interim Prez Mohamed Moustahsane gaf in plaats daarvan de rechten aan Servië, en met name de hoofdstad van Belgrado, en zei: "Servië heeft alles om een ​​geweldig evenement te organiseren voor atleten, coaches, officials en natuurlijk voor onze boksfans."

FOTO Artikel Attentie Attentie via Unsplash

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws