Bekende Influencers januari met elkaar de boksring in Nieuws
Nieuws

Bekende Influencers januari met elkaar de boksring in

Bekende Influencers januari met elkaar de boksring in
Bekende Influencers januari met elkaar de boksring in

De stroom van bekende acteurs, zangers en social media influencers die het boksen hebben ontdekt lijkt niet te stoppen.

Er wordt handig op de nieuwe trend ingespeeld door diverse organisaties die er graag een graantje van meepikken, ook in Nederland, of het iets toevoegt aan de sport daar verschillen de meningen over. Maken de bekende figuren de sport nu populair of wordt het een circus, een vraag die velen zich stellen.

ZIE OOK >> Logan Paul en KSI zetten echte boks show neer

In het buitenland is er een ware hausse ontstaan over het wel of niet laten boksen door bekende personen, toch lijken deze in de rij te staan. Zo ook Jake Paul een bekende social media influencer met maar liefst 36 miljoen volgers op zijn kanalen. Jake stapt in de voetsporen van broer en mede influencer Logan Paul.

Echt boksen

Logan Paul stond maar liefst twee keer in de ring tegen collega KSI, de eerste wedstrijd werd afgedaan als onzin maar de rematch liet toch zien dat met gedegen training er een echte bokswedstrijd werd neergezet. Nu dus de beurt aan Jake die de handschoenen opneemt tegen AnEsonGib.

De twee top influencers zullen elkaar ontmoeten voor de strijd op 30 january en staat als co-main event geboekt op de kaart waar Demetrius Andrade zijn WBO middleweight titel tegen Luke Keeler verdedigt. Er zal wereldwijd een hoop publiek op het event afkomen. Mocht Jake zijn tegenstander AnEsonGib verslaan, wil hij KSI ook nog een lesje leren. Gaat u kijken?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws