Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Joshua claimde zijn vier wereldtitels op zaterdagavond terug, toen hij won na twaalf rondes tegen Andy Ruiz in de rematch, die plaatsvond in Saoedi-Arabië.

IBF, IBO, WBA, WBO-kampioen zwaargewicht Anthony Joshua zou graag de kans krijgen om WBC-kampioen Deontay Wilder en ongeslagen Tyson Fury onder ogen te zien. Wilder en Fury zijn gepland om tegenover elkaar te staan ​​in een rematch in februari.

Bokskpampioen Joshua heeft twee verplichte verdedigingen in het verschiet, omdat de IBF wil dat hij tegenover Kubrat Pulev staat en de WBO hem beval om tegen Oleksandr Usyk te vechten. Maar Joshua wil graag liever Wilder of Fury in de ring tegenover zich zien.

Ik kan ze aan

“Ik ben geen hardloopkampioen, ik ben iemand die tegen de beste ter wereld zal vechten. Deontay Wilder, Tyson Fury zijn die vechters. Ik zou graag de kans hebben om Deontay Wilder te verslaan of Tyson Fury te verslaan,”zegt Joshua.

ZIE OOK >> Anthony Joshua herwint titels in Saudi Arabië

In de nasleep van zijn recente overwinning is Joshua ervan overtuigd dat hij Wilder of Fury kan verslaan.”Ik geloof het zeker. Ik heb verschillende stijlen van vechten getoond. Soms binnen agressief, soms behoudend vechten en soms een klassiek boksgevecht,” sluit Joshua af.

Bekijk ook

1ste zwarte Zuid-Afrikaanse wereldkampioen boksen overleden

De World Boxing Council (WBC) rouwt om de dood van voormalig kampioen Peter Mathebula “We ...

Tyson Fury: ‘Je bent pas kampioen als je mij verslaat’ (video interview)

Bokskampioen Tyson Fury vindt dat zwaargewicht boksers zichzelf pas kampioen mogen noemen als zij hem weten te verslaan

Tyson Fury: McGregor vs. Mayweather rematch goed voor het boksen

Bokskampioen Tyson Fury zou graag een rematch zien tussen Floyd Mayweather Jr. en Conor McGregor, ...