Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan
Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Joshua claimde zijn vier wereldtitels op zaterdagavond terug, toen hij won na twaalf rondes tegen Andy Ruiz in de rematch, die plaatsvond in Saoedi-Arabië.

IBF, IBO, WBA, WBO-kampioen zwaargewicht Anthony Joshua zou graag de kans krijgen om WBC-kampioen Deontay Wilder en ongeslagen Tyson Fury onder ogen te zien. Wilder en Fury zijn gepland om tegenover elkaar te staan ​​in een rematch in februari.

Bokskpampioen Joshua heeft twee verplichte verdedigingen in het verschiet, omdat de IBF wil dat hij tegenover Kubrat Pulev staat en de WBO hem beval om tegen Oleksandr Usyk te vechten. Maar Joshua wil graag liever Wilder of Fury in de ring tegenover zich zien.

Ik kan ze aan

"Ik ben geen hardloopkampioen, ik ben iemand die tegen de beste ter wereld zal vechten. Deontay Wilder, Tyson Fury zijn die vechters. Ik zou graag de kans hebben om Deontay Wilder te verslaan of Tyson Fury te verslaan,"zegt Joshua.

ZIE OOK >> Anthony Joshua herwint titels in Saudi Arabië

In de nasleep van zijn recente overwinning is Joshua ervan overtuigd dat hij Wilder of Fury kan verslaan."Ik geloof het zeker. Ik heb verschillende stijlen van vechten getoond. Soms binnen agressief, soms behoudend vechten en soms een klassiek boksgevecht," sluit Joshua af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws