'Ik sla zijn hersens in': Absurde eis Wilder dwingt Fury tot actie Nieuws
Nieuws

'Ik sla zijn hersens in': Absurde eis Wilder dwingt Fury tot actie

'Ik sla zijn hersens in': Absurde eis Wilder dwingt Fury tot actie

Tyson Fury ziet geen andere optie dan Deontay Wilder af te gaan straffen. De Amerikaan kroop onder de huid van Fury met het winnen van de arbitrage rechtszaak waardoor de Brit met Wilder een derde gevecht aan moet gaan.

,,Het lijkt erop dat ik zijn schedel opnieuw in moet slaan", zegt Fury. De Brit zegt dat Deontay Wilder $ 20 miljoen wilde om op zij te stappen, zodat Fury en Anthony Joshua op 14 augustus met elkaar de ring in kunnen stappen.

Niets betalen ik wil vechten

Wilder die tussen de 5 en 8 miljoen dollar zou krijgen om tussen Fury en Joshua uit te stappen liet weten van een heel 'ander kaliber' te zijn. Hij denkt er niet aan voor een fooi zijn blokkade op te heffen sterker nog hij wil wraak voor zijn verloren wedstrijd in februari 2020. Dit dwong Fury tot een eerste reactie.

,,Wat een grap is Wilder geworden", schreef Fury in een Instagram-verhaal. ,,Hij vraagt om 20 miljoen. Het lijkt erop dat ik zijn schedel opnieuw moet inslaan." Volgens Bob Arum van Top Rank, lijkt het erop dat 24 juli de datum zal zijn voor Fury vs. Wilder III.

Joshua zal waarschijnlijk in plaats van Fury de gevaarlijke Oleksandr Usyk ontmoeten. Gisteren werd bekend dat Eddie Hearn de manager en promotor van Joshua gesprekken geopend heeft met het team van Usyk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws