Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury? Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury?

Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury?
Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury?

Met het verslaan van Deontay Wilder en het claimen van diens WBC zwaargewicht titel lijkt de weg vrij voor een Tyson Fury vs. Anthony Joshua gevecht.

Voor de rematch tussen Wilder en Fury werd er al gesproken over het feit dat de winnaar tegenover Joshua zou kunnen komen te staan. Deze stap lijkt nu een stuk dichterbij te zijn gekomen.

"Er zou geen beter scenario voor het boksen zijn dan de winnaar van de rematch van zaterdagavond tussen Deontay Wilder en Tyson Fury die vooruitgaat naar de verenigde wereldkampioen zwaargewicht Anthony Joshua met de onbetwiste kroon op de lijn," werd gezegd door bokspromotor Eddie Hearn.

Problemen

Deze deed in een Instagram post al direct na het gevecht doorschemeren een gevecht tussen Fury en Wilder wel te zien zitten nu Fury de WBC zwaargewicht titel in bezit heeft. Maar wanneer en of het überhaupt zal gebeuren is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld.

De problemen van het bereiken van financiële overeenkomsten met Fury, de WBC en lineaire titelhouder die vecht voor Top Rank / ESPN, en Wilder , de WBC-kampioen die vecht op Showtime / Fox. Joshua vecht op DAZN zal dit een hele klus worden. De situatie wordt verder gecompliceerd door het feit dat Joshua twee verplichte uitdagers heeft, waaronder Kubrat Pulev.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws