Home / Nieuws / Boks Nieuws / Angstaanjagende knock-out zet de bokswereld op scherp (video)

Angstaanjagende knock-out zet de bokswereld op scherp (video)

Fabio Wardley bracht met een schokkende knock-out flink wat teweeg zaterdag. De neergeslagen Richard Lartey had zuurstof zelfs nodig. Het duurde minuten voor hij weer bij kennis kwam.

Dat Fabio Wardley raakte Lartey zo hard. Dat de Ghanese zwaargewicht zaterdag zuurstof nodig had in de ring. Wardley had minder dan twee ronden om zijn tegenstander te vernietigen. Lartey stortte ter plekke in. En werd uitgeteld voordat de dokters werden ingeschakeld om hem te helpen.

Angstige momenten

Lartey lag een paar minuten buiten westen op het canvas. Voordat hij voorzichtig naar een kruk kon worden getild. Waar hij nog een paar minuten moest bijkomen. Bezorgd bleef Wardley in een neutrale hoek zitten.

En net toen Lartey uit de ring werd geholpen. Stormde de Brit naar hem toe om hem te omhelzen en te troosten. Met de knock-out lijkt Wardley een waarschuwing af te geven. De zwaargewicht klasse heeft er een geduchte tegenstander bij. Het gevecht was live te volgen op Sky Sports en DAZN.

Bekijk ook

Giga knokpartij: Pleuris breekt uit bij judotoernooi (video)

Een judotoernooi voor junioren was het toneel van een gigantische knokpartij vandaag. Dagestaanse fans joelde ...

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page