Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / En slapen maar: Kickbokser na flinke afstraffing knock-out (video)

En slapen maar: Kickbokser na flinke afstraffing knock-out (video)

Adriano Oliveira zal zijn gevecht vandaag niet snel vergeten. Of toch wel. De Braziliaan ging hard onderuit na een flinke afstraffing.

De Thaise kickbokser Nawamin Tor.Buamas had niet veel moeite met de Oliviera. Tijdens het Muay Hardcore event in Bangkok vandaag. Wist de Thai, Oliveira knock-out te krijgen.

Oliveira had gedacht alle rondes te kunnen uit vechten. Echter kwam hij niet verder dan de eerste ronde. De wedstrijd was omgeven met een kleine controverse. De scheidsrechter liet de Braziliaan iets te lang doorvechten.

En slapen maar

Hij ging een aantal keer neer. Tijdens zijn laatste knockdown was het al duidelijk dat hij teveel slaag te verduren had gehad. Uiteindelijk deed Nawamin het licht uit bij Oliveira met een brute linker hoek.

Muay Hardcore is een wekelijks event welke uitgezonden wordt op de Thaise tv. Ook is het event online te volgen. In Thailand is het een van de meest populaire kickboks events.

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page