Angst! Tegen deze bokser durft niemand de ring in
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Angst! Tegen deze bokser durft niemand de ring in

Angst! Tegen deze bokser durft niemand de ring in

Angst! Tegen deze bokser durft niemand de ring in

Vasiliy Lomachenko, heeft een probleem er lijkt niemand bereidt met hem de boksring in te gaan. Volgens de Oekraïner zijn rivalen bang om tegen hem te vechten.

De Oekraïner heeft het grootste deel van zijn leven besteed aan het verbeteren van zijn bokskunst. Als gevolg hiervan is Lomachenko de trotse eigenaar van twee Olympische gouden medailles, talrijke titels als professional en wereldwijde erkenning als een van de beste vechters ter wereld (lees verder onder video).

Juist dat lijkt een grote horde voor eventuele rivalen van de Oekraïner die zegt; ,,Op dit moment wil niemand een contract tekenen voor een gevecht met mij.” Lomachenko is niet als veel andere boksers, en staat volgens eigen zeggen niet in de ring voor het geld of eeuwige roem zoals Gervonta Davis, Ryan Garcia en WBC-kampioen Devin Haney.

Gewoon knokken

,,Ik wil dit spel niet spelen op hun regels”, zei Lomachenko onlangs. ,,Ik wil niet beroemd zijn, ik wil gewoon de beste zijn in het boksen. Ik wil mezelf niet veranderen.” Na zijn overwinning op Luke Campbell in 2019 was Lomachenko nog maar één titel verwijderd om een onbetwiste wereldkampioen te worden.

Zijn dromen kwamen uiteindelijk niet uit toen Teofimo Lopez de Oekraïner er uit bokste tijdens hun confrontatie op 17 oktober 2020. Sindsdien heeft Lomachenko geprobeerd zijn naam naar voren te duwen om nog een kans op wereldtitel te verdienen. Maar dat zal niet makkelijk zijn en staan potentiële tegenstanders hem liever over.

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page