Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht

Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht

Andy Ruiz Jr zegt dat Dillian Whyte en Luis Ortiz twee opties zijn voor zijn volgende gevecht dit jaar. De voormalige IBF/WBA/WBO-zwaargewichtkampioen Ruiz keerde onlangs terug naar de boksring.

De Mexicaans-Amerlkiaanse bokser versloeg Chris Arreola op 1 mei nadat hij zijn drie titels had verloren aan Anthony Joshua in december 2019. Ruiz heeft Joshua’s promotor Eddie Hearn al gevraagd om een ​​derde gevecht tussen hem en Joshua, maar dit is nog niet van de grond gekomen.

Echter zijn er nog een aantal opties voor Ruiz om tegen te boksen. Joshua is in september bezig met een gevecht tegen Oleksandr Usyk. Daarna neemt een van de twee het op tegen de winnaar van de trilogie wedstrijd tussen Tyson Fury en Deontay Wilder.

Niet zomaar vechten

Als Ruiz blijft winnen, kan hij in 2022 zijn kans krijgen tegen de laatste man die overeind blijft. Het wordt moeilijk voor Ruiz om Whyte of Ortiz te verslaan, want dat zijn twee getalenteerde zwaargewichten met het potentieel om hun rivalen zwaar in e problemen te brengen.

,,Er zijn veel verschillende opties, er is Luis Ortiz, hij heeft me uitgedaagd”, zei Andy Ruiz Jr tegen de HotboxinPodcast van Mike Tyson. ,,Er is Dillian Whyte er zijn veel goede tegenstanders. ” Hearn zegt dat hij wil dat Ruiz een van de elite-zwaargewichten verslaat voordat hij overweegt een trilogiegevecht tussen hem en Joshua te maken, Arreola telt niet”, volgens Hearn.

Bekijk ook

Alison Vicent bruut knock-out geslagen door Divan Santos

Fail! Vechter faked blessure en wordt knock-out geslagen

Santos sloeg Vicente slechts 86 seconden in de tweede ronde plat.

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! ‘Leugens verspreidt’

Paul was op de hoogte dat de beweringen hem duur te staan konden komen

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! 'Ik zei het toch'

Jongen kapt lastpakken onderuit op Skatepark! ‘Ik zei het toch’ (video)

Als het dan los gaat blijkt de knaap goed te kunnen knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page