Amir Khan versus Terence Crawford voor de WBO wereldtitel Boksen Nieuws
Nieuws

Amir Khan versus Terence Crawford voor de WBO wereldtitel Boksen

Amir Khan versus Terence Crawford voor de WBO wereldtitel Boksen
Amir Khan versus Terence Crawford voor de WBO wereldtitel Boksen

Amir Khan heeft ermee ingestemd om de ongeslagen weltergewicht wereldkampioen Terence Crawford, op 20 april in de Verenigde Staten onder ogen te zien. Zo werd eerder van daag bekend gemaakt.

Khan, 32, keerde in april 2018 na 23 maanden terug naar het boksen en behaalde twee overwinningen in het zelfde jaar.

De Brit had een aanbod liggen om rivaal en landgenoot Kell Brook te ontmoeten in een gevecht, waarvan zijn team gezegd had dat het financieel meer lonend zou zijn.

Locatie

Maar hij zal in plaats daarvan een zware underdog zijn tegen de 31-jarige Crawford, die wereldtitels in drie divisies in bezit heeft.

LEES OOK: Rematch tussen Fury en Wilder in de maak

Begin volgende week vindt een persconferentie plaats waar de locatie voor de bokswedstrijd zal worden aangekondigd. Naar verwachting zal dit New York of Las Vegas zijn.

De beste

Het zijn allebei steden waar Khan eerder in de ring heeft gestaan. Deze keer zal hij geconfronteerd worden ​met een Amerikaan die algemeen wordt beschouwd als een van de beste pond-voor-pond boksers ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws