Tyson Fury maakt zich klaar voor rematch tegen Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Tyson Fury maakt zich klaar voor rematch tegen Deontay Wilder

Tyson Fury maakt zich klaar voor rematch tegen Deontay Wilder
Tyson Fury maakt zich klaar voor rematch tegen Deontay Wilder

Tim Royner van BoxingNews24 meldt dat Tyson Fury (27-0-1, 19 KOs) weer in training is met Ben Davison om een vroege start te maken met de voorbereidingen voor zijn rematch tegen WBC zwaargewicht kampioen Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder (40-0-1, 39 KOs)

De rematch zal in verwachting plaatsvinden ergens in de eerste helft van 2019. Een korte workoutclip van Fury, werd gisteren op het Twitteraccount van BT Sport geplaatst, waarbij Fury liet zien dat hij veel in de ring rondcirkeld en jabs en powershots gooide. Fury ziet eruit alsof hij de herkansing met Wilder serieus neemt door in zijn training snel van start te gaan.

Niets is zeker

Het is echter nog steeds niet zeker dat de Wilder vs. Fury-rematch ook daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Fury's trainer Ben Davison sprak onlangs over hoe zij het gevoel hebben "onrechtvaardig" behandeld te zijn in het gevecht met Wilder op 1 december jongstleden. Davison zegt dat de beloning bij de herkansing wel de moeite waard moet zijn om het gevecht ook door te laten gaan.

Zoals Davison zich nu uit, kunnen de onderhandelingen tussen Fury en Wilder een stuk moeizamer worden dan de eerste keer. Het laatste dat het boksende publiek nodig heeft, is dat Fury zichzelf uit de Wilder-rematch prijst door een te hoog bedrag te vragen.

Knock-down

Fury's gewicht en beweging zien er tot nu toe goed uit. Hij zag eruit alsof hij tijdens de kerstvakantie niet veel gewicht was aangekomen door te veel te eten.

Fury moet nog meer gewicht verliezen voordat hij wordt geconfronteerd met Wilder. Tyson raakte op stoom in de latere ronden in hun gevecht op 1 december, en dit maakte het mogelijk voor Wilder om de ring af te snijden en Fury twee keer te laten vallen.

In de herhaling

De herkansing kan echter een ander verhaal worden. Wilder weet Fury's kin te raken met zijn power shots. De knock-down die Wilder in de 12e ronde bij Fury scoorde, zal hem stevig ingeprent zijn, en hij zal hiervan profiteren tijdens de herkansing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws