'Kom knokken!' Bob Sapp (48) daagt Manny Pacquiao (43) uit Nieuws
Nieuws

'Kom knokken!' Bob Sapp (48) daagt Manny Pacquiao (43) uit

'Kom knokken!' Bob Sapp (48) daagt Manny Pacquiao (43) uit

Het lijkt erop dat een andere uitdager interesse heeft getoond in de strijd tegen de Filipijnse bokslegende Manny Pacquiao. MMA-vechter en voormalig American football-speler Bob Sapp daagt naar verluidt Pacquiao uit voor een bokswedstrijd.

De 48-jarige Sapp heeft een MMA-record van 12 overwinningen en 20 verliezen. Bijgenaamd "The Beast", Sapp's laatste wedstrijd was echter in september 2018, waar hij een unanieme beslissingsoverwinning behaalde op Abdelrahman Shalan in Rizin Fighting Federation in Japan.

Te zwaar

Sapp vecht als een super zwaargewicht en is ruim 35 kilo zwaarder dan Pacquiao die recentelijk met pensioen ging. Pacquiao, 43, heeft echter een aanstaand liefdadigheidsgevecht tegen de Zuid-Koreaanse krijgskunstenaar DK Yoo in december in Seoel, Zuid-Korea.

Of Pacquiao toe zal happen zal moeten blijken. Volgens Sapp zijn er onderhandelingen gaande via zakenman Chavit Singson. Als het gevecht tot stand komt zal het naar alle waarschijnlijkheid een demopartij worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws