Bliksem bezoek UFC legende Bas Rutten aan Nederland en België – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bliksem bezoek UFC legende Bas Rutten aan Nederland en België

Bliksem bezoek UFC legende Bas Rutten aan Nederland en België

Hij was even terug op vaderlandse bodem Nederlands trots en MMA legende Bas Rutten

De Nederlander die bekend werd in de UFC, een ware pionier voor de vechtsport, en een man met een grote status internationaal en Nederlands trots. Bas Rutten, wat is er meer te zeggen over deze levende legende? Hij was even terug op Nederlandse bodem, naar wij begrijpen voor zakelijke bezoeken en natuurlijk aan zijn familie, onder andere aan zijn neef Hein waar hij een zeer speciale band mee heeft vanaf hun jeugd.

Bliksem bezoek Bas Rutten aan Nederland en België

Zonder Bas Rutten stond Nederland niet op de kaart in de UFC en MMA

Wij durven wel te stellen dat als Bas Rutten in de jaren negentig niet naar Amerika was gegaan om te vechten in de UFC, wij als land nu niet echt hadden meegeteld. Zijn sporen dik verdiend en UFC Hall of Famer, kunnen wij met zekerheid zeggen dat Rutten een lans gebroken heeft voor de vechtsport. Natuurlijk zijn er ook andere oud vechtsporters die wij zeker niet willen vergeten, maar Rutten is nog steeds actief en zichtbaar. Zo doet hij binnenkort mee aan de Super Seminar World Series met onder andere Andy Souwer en UFC legende Jose Aldo, waarvan de eerste editie gehouden wordt in New York.

Bezoek aan diverse sportscholen

Bas Rutten bezocht tijdens zijn verblijf deze week een aantal sportscholen in Nederland en België, zoals Topfighter Gym Dessel van Benny Rogmans in Belgie, en aan Siam Gym in Valkenswaard. Hij zal daar zeker inspirerend hebben gewerkt voor de aanwezige leerlingen. Immers een man met het charisma en uitstraling doet van nature respect afdwingen. Wij van Vechtsport Info houden graag onze vechtsport helden in het spotlacht en wilde dan ook onze volgers en bezoekers van de site het bliksem bezoek van Rutten niet voorbij laten gaan. Wil je Bas zelf een keer ontmoeten, of een seminar volgen schrijf je dan in voor de Super Seminar World Series in New York, zoals de Amerikanen zeggen “it’s a one in a lifetime chance”.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page