Officiële poster Super Seminar World Series New York vrijgegeven Nieuws
Nieuws

Officiële poster Super Seminar World Series New York vrijgegeven

Officiële poster Super Seminar World Series New York vrijgegeven

Al eerder berichte wij over het Super Seminar World Series in New York

Het super seminar wat gegeven wordt in New York met grootheden zoals UFC vechter en voormalig wereldkampioen Jose Aldo, onze eigen Bas Rutten, en Andy Souwer wordt een knaller. Je moet er wel voor naar New York maar dan heb je ook wat. Vandaag werd de officiële poster vrijgegeven, die wilden wij de vechtsport fans niet onthouden. De super Seminars World Series is overigens een initiatief van Andy Souwer en Jonathan Paul Ruiz.

Officiële poster Super Seminar World Series New York vrijgegeven

De super seminar poster smaakt naar meer

Als je poster zo bekijkt wil je gelijk boeken en aan het seminar mee doen, want wanneer krijg je immers dekens om van deze grootheden uit de vechtsport een seminar te volgen, en nog een paar dagen achter elkaar ook. Een vol programma zoals wij laatst al begrepen van Andy Souwer zelf. Dus nogmaals, wil je heen pak dan deze kans of wacht totdat de seminar series Europa aandoet, die kans zit er namelijk ook nog in. Wat overigens het wachten de moeite waard maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws