'Blij dat ik nog leef!' Topvechter geeft update vanuit ziekenhuisbed Nieuws
Nieuws

'Blij dat ik nog leef!' Topvechter geeft update vanuit ziekenhuisbed

'Blij dat ik nog leef!' Topvechter geeft update vanuit ziekenhuisbed

Chris Leben, ex UFC-vechter gaf een gezondheidsupdate vanuit zijn ziekenhuisbed, 'zo dankbaar' om te leven na COVID besmetting.

De gepensioneerde UFC-veteraan Leben, plaatste zondagavond laat een Instagram-video vanuit zijn ziekenhuisbed. En gaf een update over de huidige status van zijn gezondheid. Leben ligt sinds begin februari in het ziekenhuis vanwege complicaties van COVID-19.

Mijn longen

Leben zegt dat hij optimistisch is over de richting die zijn gezondheid de afgelopen dagen is ingeslagen en hoopt uiteindelijk volledig te herstellen. ,,Wat zeker de meeste schade heeft opgelopen, zijn mijn longen", zei Leben. ,,Ze zeggen wel dat 100 procent van mijn longen beschadigd zijn, maar ze zeiden ook dat 100 procent herstel mogelijk is. "

Veteraan Leben, 41, stopte in februari 2021 met vechtsporten na een knock-out overwinning in de eerste ronde op Quentin Henry bij BKFC Knucklemania. Bekend onder zijn bijnaam "The Crippler", nam hij 22 keer deel aan de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws