Home / Nieuws / Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter
Beth Holloway (R) helpt mee in de zoektocht

c is de moeder van Natalee die in 2005 in Arubu verdween, de Nederlander Joran van der Sloot wordt verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse studente.

Holloway sloot zich dit weekend aan bij de vrijwilligerszoekgroep Texas EquuSearch in de verdwijning zaak van Aniah Blanchard, het 19-jarige meisje is de stiefdochter van UFC vechter Walt Harris.

Volgens een Facebook-bericht van de non-profitgroep EquuSearch oprichter Tim Miller, wiens dochter in 1984 werd ontvoerd en vermoord in North Galveston County, Texas en pas twee jaar later werd gevonden, helpt Holloway bij het zoeken.

Spoorloos

Miller en zijn team van vrijwilligers zijn betrokken geweest bij meer dan 1.800 zoekopdrachten in 42 staten en in meerdere andere landen. Miller zegt dat EquuSearch verantwoordelijk is voor het vinden van de overblijfselen van honderden mensen.

ZIE OOK >> Verdachte aangehouden in zaak vermist meisje

De 19-jarige Blanchard, is nu bijna drie weken vermist. Een verdachte die met haar verdwijning ingebrand wordt gebracht, de 29-jarige Ibraheem Yazeed is in hechtenis genomen. Hij heeft een flink strafblad voor geweldsmisdrijven. Hij werd samen met het meisje gezin op de dag van haar verdwijning en was op borgtocht vrij.

Bekijk ook

K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk

Niemand minder dan K-1 kickbokslegende Stefan Leko, zal op zaterdag 22 februari in actie komen.

Japanse Shotokan-karate legende Hirokazu Kanazawa overleden

Kanazawa was een Japanse Shotokan karate grootheid

VERBOD: Vechtsporters slachtoffer wereldwijde ban op Rusland

Het Wereldantidopingagentschap (WADA) heeft Rusland vier jaar lang alle sport verboden,