Home / Nieuws / OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

De gezochte man in verband met de zaak van de vermiste Aniah Blanchard is in hechtenis genomen.

Majoor Andrew Hobbs van het Sheriff’s Office van Escambia County Florida bevestigde dat zijn Marshals hielpen bij het in hechtenis nemen van de verdachte. Donderdag had de politie een arrestatiebevel uitgevaardigd voor eerste graad ontvoering tegen Yazeed in verband met de zaak van Blanchard.

ZIE OOK >> Ontvoerder dochter UFC vechter geïdentificeerd

“Nader onderzoek en analyse van bewijs heeft uitgewezen dat Yazeed op dezelfde locatie was als waar Blanchard het laatst werd gezien en betrokken is bij het ontvoeren van Aniah tegen haar wil,”melde de politie tijdens een persconferentie.

Geen spoor

Yazeed is geen onbekende bij justitie. Voorafgaand aan zijn arrestatie zat hij in de gevangenis wegens een poging tot moord, twee voor pogingen wegens eerste graad ontvoering.

Blanchard, 19, de stiefdochter van UFC vechter Walt Harris wordt al meer dan twee weken vermist. Ze werd op 24 oktober als vermist opgegeven. De politie van Auburn zei dat ze vlak voor middernacht de avond ervoor met een vriend sprak. Het was de laatste keer dat iemand iets van haar hoorde.

Bekijk ook

UFC baas White haalt bokslegende Mayweather uit pensioen

Samenwerking tussen bokslegende Mayweather en UFC baas White

Professionele MMA-vechters gesnapt tijdens illegale gevechten

MMA vechten in een ring of zogenaamde kooi, hoort te gebeuren onder toeziend oog van een gespecialiseerde vechtsportbond.

Karate sterren bevestigd voor deelname Premier League Madrid

Madrid organiseert het slotevenement van het seizoen van Karate 1-Premier League