Beruchte MMA-vechter geheime wapen van Poetin? 'Liet Amerika achter zich'
Home / Nieuws / Beruchte MMA-vechter geheime wapen van Poetin? ‘Liet Amerika achter zich’

Beruchte MMA-vechter geheime wapen van Poetin? ‘Liet Amerika achter zich’

De Amerikaanse MMA-vechter Jeff Monson werd volledig Russisch en verwierp zijn geboorteland. Monson staat volledig achter de Russische president Wladimir Poetin en zelfs zou sterven voor het land in de oorlog met Oekraïne.

Vechter Monson vroeg in 2014 het Russische staatsburgerschap aan en kreeg het uiteindelijk, trots poserend met een Russisch paspoort. De Amerikaan is totaal geobsedeerd door Rusland en zijn volgende tattoo zal ook opgedragen worden aan zijn nieuwe vaderland. Monson is van plan om een ​​beroemd monument voor Rusland over zijn hele linkerbeen te plaatsen, schrijven de media over hem.

Monson heeft nu verklaard dat hij zal reageren op de oproep van de militaire autoriteiten van Rusland, als hij een oproep tot mobilisatie ontvangt, voor de “speciale militaire operatie” in Oekraïne, zoals de Russen hun veroveringscampagne noemen. “Ik hoop dat ze me niet bellen. Ik denk dat iedereen daar op hoopt. Ik wil dat Rusland deze confrontatie zo snel mogelijk wint”, vertelde Jeff Monson aan het Russische portaal Metaratings.

Hatelijke Z symbool

“Ik hou van dit land, het heeft gedaan veel voor mij, ze gaf me veel. Dit is mijn huis, het huis van mijn kinderen, mijn vrouw. Als we allemaal nee zeggen, wie zal dan het land verdedigen? Als ik geroepen word, ga ik ten strijde, dat is mijn plicht”. Onlangs schreef Jeff Monson op zijn Instagram-profiel dat hij zich een Rus voelt en er niet aan denkt terug te keren naar Amerika, waar hij geboren is.

Ook liet Monson het door de Oekraïners gehate ‘Z’ symbool wat de Russen gebruiken om hun troepen te identificeren in zijn nek tatoeëren. Hiermee liet de die al enkele jaren in Moskou woont, zien hoe hij denkt over de Russische militaire agressie in Oekraïne. Monson kwam eind juni in de schijnwerpers van de wereld, toen hij een video uitbracht die mensen in de VS en Europa herinnert aan de burgerslachtoffers van Donbass sinds 2014.

Bekijk ook

Dief bij Basic Fit aangepakt door spierbonk! 'Niet echt slim' (video)

Dief bij Basic Fit geklapt door spierbonk! ‘Niet echt slim’ (video)

Een Poolse man probeerde de kluisjes bij Basic Fit Holland Spoor in Den Haag open te breken

Ruziezoeker onderuit geklapt: 'Mijn iPhone, afblijven'

Ruziezoeker onderuit geklapt: ‘Mijn iPhone, afblijven’ (video)

Toen de ruzie escaleerde en ook nog eens het mobieltje

Vies knietje verpest ONE debuut van MMA icoon Soldic | video

Vies knietje verpest ONE debuut van MMA icoon Soldic | video

Helaas eindigde Soldic's eerste ONE Championship optreden eerder vandaag in een anticlimax

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page