Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: 'Trump jij klootzak' Nieuws
Nieuws

Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: 'Trump jij klootzak'

Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: 'Trump jij klootzak'

Mick Foley, de worstellegende haalt fel uit naar Donald Trump in een smeekbede aan WWE-baas Vince McMahon. Worstellegende Foley zegt dat Trump verantwoordelijk is voor het geweld dat de politie is aangedaan. Tijdens de schokkende protesten in het Capitool gisteren.

De worstellegende Foley wil dat Trump uit de WWE hall of fame wordt verwijderd. De Amerikaanse veteraan Foley werd in 2013 opgenomen in de WWE Hall of Fame. Hetzelfde jaar dat WWE CEO Vince McMahon Trump eerde met een plek in de eregalerij van de prof worstelorganisatie.

Hoe zit het ermee

,,Hé, Vince hoe zit het met het verwijderen van deze klootzak uit onze Hall of Fame?" vroeg een duidelijk woedende Foley. die de regering opriep om het 25e amendement uit te voeren. Hierdoor zou Trump worden afgezet om het feit dat de verslagen Republikein zijn rol niet kon vervullen.

Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: 'Trump jij klootzak'

Het lijkt onwaarschijnlijk dat McMahon Trump aan de kaak stelt of straft, aangezien de sportmagnaat in 2007 deelnam aan een evenement, genaamd The Battle of the Billionaires, waarin hij Trump toestond hem op de grond te pakken en zijn hoofd te scheren.

De voormalige worstelaar pompte volgens Politico zelf ook miljoenen in de campagne van Trump in 2016 en zijn inmiddels ter ziele gegane stichting.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/ufc-ster-khabib-had-stinkend-rijk-kunnen-zijn-als-aartsrivaal-conor-mcgregor/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws