Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: 'Trump jij klootzak'
Home / Nieuws / Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: ‘Trump jij klootzak’

Bekende vechtsporter mengt zich in de strijd: ‘Trump jij klootzak’

Mick Foley, de worstellegende haalt fel uit naar Donald Trump in een smeekbede aan WWE-baas Vince McMahon. Worstellegende Foley zegt dat Trump verantwoordelijk is voor het geweld dat de politie is aangedaan. Tijdens de schokkende protesten in het Capitool gisteren.

De worstellegende Foley wil dat Trump uit de WWE hall of fame wordt verwijderd. De Amerikaanse veteraan Foley werd in 2013 opgenomen in de WWE Hall of Fame. Hetzelfde jaar dat WWE CEO Vince McMahon Trump eerde met een plek in de eregalerij van de prof worstelorganisatie.

Hoe zit het ermee

,,Hé, Vince hoe zit het met het verwijderen van deze klootzak uit onze Hall of Fame?” vroeg een duidelijk woedende Foley. die de regering opriep om het 25e amendement uit te voeren. Hierdoor zou Trump worden afgezet om het feit dat de verslagen Republikein zijn rol niet kon vervullen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat McMahon Trump aan de kaak stelt of straft, aangezien de sportmagnaat in 2007 deelnam aan een evenement, genaamd The Battle of the Billionaires, waarin hij Trump toestond hem op de grond te pakken en zijn hoofd te scheren.

De voormalige worstelaar pompte volgens Politico zelf ook miljoenen in de campagne van Trump in 2016 en zijn inmiddels ter ziele gegane stichting.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page