Bekende vechters doneren geld voor overleden Rob Kaman: Wereld in rouw Nieuws
Nieuws

Bekende vechters doneren geld voor overleden Rob Kaman: Wereld in rouw

Bekende vechters doneren geld voor overleden Rob Kaman: Wereld in rouw

Rob Kaman de legendarische Nederlandse kickbokser overleed recentelijk wat de fans wereldwijd schokte. Om de topvechter een waardig afscheid te is een crowdfunding gestart kan rekenen op giften van fans maar ook bekende vechters.

De dood van Rob Kaman kwam hard aan. De topvechter die gezien wordt als de echte koning van het kickboksen overleed op 63-jarige leeftijd en zijn overleden heeft een flinke impact.

Om Kaman een waardig afscheid te geven naast zijn begrafenis, is er een crowdfundingactie gestart door Monique Kaman. De immense hoeveelheid steunbetuigingen van fans en vechters overtrof de capaciteit van de verzekeraar, waardoor extra middelen nodig zijn.

De gemeenschap komt bijeen

"We willen er voor zorgen dat iedereen die Robbie in zijn hart draagt op zijn manier, en herinnering afscheid kan nemen met de waardigheid en liefde die hij verdient", aldus Monique Kaman.

De crowdfundingactie heeft al een flinke start gemaakt, met giften van bekende vechters zoals Nieky Holzken, Sem Schilt en andere prominenten uit de vechtsportwereld. Ook fans van over de hele wereld dragen bij om Kaman de eer te bewijzen die hij verdient.

Help Rob Kaman de eer bewijzen die hij verdient

Imiddels is er al een flink bedrag gestort, waaronder door bekende vechters zoals Nieky Holzken, Sem Schilt. . Van het streefbedrag van €50.000 is ten tijde van schrijven €9.509,- opgehaald.

Doneer nu via https://www.gofundme.com/f/robs-legacy-fund-your-goodbye-to-rob en help mee om Rob Kaman een waardig afscheid te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws