Home / Nieuws / Bekende MMA-vechtster opent gym: Angstige buurtbewoners

Bekende MMA-vechtster opent gym: Angstige buurtbewoners

Bekende MMA-vechtster opent gym: Angstige buurtbewoners
Cindy Dandois midden

Eerder deze maand opende MMA-vechtster Cindy Dandois haar eigen sportschool, maar de buurt lijkt er problemen mee te hebben.

Dandois die onder andere bij het welbekende UFC en Bellator MMA op de mat stond is in België een icoon. De mooie blondine die in het dagelijks leven schooljuf is, opende recentelijk haar nieuwe sportschool Lynx in Deurne.

Echter blijkt dat de buurtbewoners bezorgd zijn en lijken er frustraties te zijn rondom de komt van de sportschool. Vooral de parkerende leden lijken een probleem, de auto’s staan her den der geparkeerd waardoor de voornamelijk bejaarde bewoners van een naast gelegen appartementen complex ongemak ondervinden.

Agressief gedrag

Tegen HLN.be zegt een bewoner dan ook: “Het probleem is er altijd al geweest, ook toen in het gebouw nog een autoverhuurbedrijf gevestigd was. Alleen boezemt het gegeven van de boksschool de bewoners extra angst in. Verschillende bewoners werden al agressief benadert wanneer ze sporters er attent op maken dat ze niet op het voetpad mogen parkeren of dat ze de oprit naar de garages blokkeren.”

“Eén keer dreigde een incident te escaleren toen een bewoner tot drie maal toe bijna werd aangereden door een vrouw die het niet pikte dat ze te horen kreeg de weg te belemmeren met haar wagen,” vervolgt de bewoner. Toch lijkt er een oplossing op handen, er is inmiddels contact tussen de bewoners en Dandois om te zien hoe het ongemak verholpen kan worden

Bekijk ook

Moeder Natalee Holloway helpt in zaak vermiste dochter UFC-vechter

Beth Holloway (R) helpt mee in de zoektocht c is de moeder van Natalee die ...

Rico Verhoeven doet trucje: ‘Reacties branden los’

Je moet als bekende Nederlander of sporter toch echt wel een groot incassering vermogen bezitten. ...

OPGEPAKT: Ontvoerder dochter UFC-vechter in de kraag gevat

De gezochte man in verband met de zaak van de vermiste Aniah Blanchard is in ...