Bekende kickbokser pakt inbrekers! 'Verstijft van angst' Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser pakt inbrekers! 'Verstijft van angst'

Bekende kickbokser pakt inbrekers! 'Verstijft van angst'

Michalis Zambidis, de bekende K-1 kickbokser uit Griekenland betrapte afgelopen zondag een aantal inbrekers bij zijn huis. Deze schrokken zodanig bij het aanzien van de bekende knokker dat ze letterlijk verstijfde van angst.

De wereldkampioen kickboksen, die in zijn land net zo bekend is als Rico Verhoeven Nederland, beschreef aan protothema.gr hoe hij handelde toen hij zich realiseerde dat een jeugdige beruchte dief en zijn handlanger zijn huis probeerden binnen te komen. Echt geweld was niet nodig want de jongemannen waren flink geschrokken toen zij oog in met de 16-voudig kickbokskampioen kwamen te staan.

Ik beuk je in elkaar

Zambidis die samen met zijn vriendin thuis betrapte de mannen waarvan hij er een van een muur trok. Deze probeerde te ontkomen maar Zambidis maande hem te blijven zitten. ,,Hier blijven of ik sla je in elkaar", zei Zambidis die de politie al had gebeld en onderweg waren naar het huis van de kickbokser. (lees door onder video)

De andere inbreker lukte het weg te komen maar werd gepakt omdat een aantal kinderen een foto van diens motor en kenteken hadden gemaakt. Het bleek te gaan om een 17-jarige beruchte dief. ,,Ze waren ook minderjarig, dus ik bleef rustig, ik had de politie gebeld, we hadden ook hun foto's en een ervan was snel gevonden door de politie. Het is een 17-jarige Griekse man die zo'n 17 keer is gearresteerd voor diefstal en inbraak", aldus Zambidis die blij is geen klap te hebben hoeven uit te delen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws